Prijzen

Alle vermelde prijzen op de website van Twinkel de Krinkel zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Bestelling en Betalingen

Via het contactformulier kunt u uw bestelling of vragen plaatsen. Wij proberen dan z.s.m. contact met u op te nemen. Nadat u een bestelling geplaatst heeft ontvangt u van ons een orderbevestiging op het door u opgegeven telefoonnummer of e-mailadres, controleer hiervoor ook uw 'ongewenste mail' map. Een betaling kunt u zelf overmaken via ons opgegeven banknummer. Wij ontvangen uw betaling graag binnen 7 dagen na het plaatsen van uw bestelling. Als wij binnen deze termijn geen betaling hebben ontvangen, dan zullen wij de bestelling annuleren.

Verzending en kosten

Wij streven ernaar uw bestelling binnen twee werkdagen (na ontvangst van uw betaling) te verzenden, indien deze voorradig is. Producten die specifiek voor u gemaakt dienen te worden hebben een minimale levertijd van twee weken. Afhankelijk van het product zult u hiervan in kennis gesteld worden. Merk op dat een overschrijving (afhankelijk van uw bank) tot een werkdag duren. U bent zelf verantwoordelijk voor het juist invullen van uw adresgegevens. Controleer deze dus goed voordat u uw bestelling bevestigd.

Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van Twinkel de Krinkel is beperkt tot het bedrag van de aankoop zoals op de factuur vermeld

Privacy

De door u op onze website ingevulde persoonsgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het afhandelen van uw bestelling. De gegevens zullen niet door ons ter beschikking aan derden worden gesteld, tenzij dit nodig is voor het afhandelen van uw bestelling.

Disclaimer

Alle op deze website vermelde informatie en prijzen zijn onder voorbehoud.